“What you seek is seeking you”

Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van de verbinding tussen lichaam en geest. Je lichaam is de basis van waaruit je kunt ontdekken dat het onlosmakelijk verbonden is met de geest. Yoga is leren waarnemen en ervaren.

Les mogelijkheden

Bij Centrum de Spiegel kun je lessen volgen op de manier die jij wilt. Losse lessen, workshops, korte cursussen of een serie lessen. Jij bepaald. Meld je vandaag nog aan!

Lees meer

Hooggevoeligheid als kracht

Leer de mooiste versie van jezelf te leven

Lees meer

Yoga en spiritualiteit

Yoga is een holistische sleutel tot een gelukkig leven. Met technieken die lichaam, geest en adem verenigen, brengt yoga ons in contact met het diepste van ons wezen - het spirituele aspect in ons leven

Lees meer

Yoga & Balans ( Hatha yoga)

Hatha yoga is de meest lichamelijke vorm van yoga.Tijdens de lessen werk je aan een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen lichaam en geest.

Lees meer

Vrijdag Special Ademen

In deze workshop word je bewust gemaakt van de kracht van de adem en zul je rust en ruimte ervaren door je hele lijf.

Lees meer

Je kunt overal daar zijn, maar hier ben je hier
- Mwah -

StoelYoga

Stoelyoga de meest laagdrempelige vorm van yoga, met geweldige resultaten. Je doet de oefeningen op en rond de stoel of gebruik je de stoel voor balans.

Lees meer

Ayurvedische yoga massage

Ayurvedische Yoga massage helpt je te ontspannen, vitaliseert je en brengt je zowel fysiek, mentaal als energetisch in balans.

Lees meer

Deugden yoga

Deze bijzondere yogastijl zet je je innerlijke kwaliteiten centraal. Met het ultieme doel om de perfecte balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel.

Lees meer

Yin yoga

Yin yoga gaat over loslaten, diepe ontspanning, stilte en rust. Een Yin les is kalm en sereen.

Lees meer

Energetische coaching en supervisie

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Restorative Yin yoga

Restoratieve Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij het opzoeken van de stilte in jezelf een doel op zich is en het gaat om de ontspanning van het hele lichaam en geest.

Lees meer

Wees nu stil.........dit is je thuis

Maatregelen omtrent Corona

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig.

Lees meer
Terp 10 communicatie