“What you seek is seeking you”

Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van de verbinding tussen lichaam en geest. Je lichaam is de basis van waaruit je kunt ontdekken dat het onlosmakelijk verbonden is met de geest. Yoga is leren waarnemen en ervaren.

Restorative Yin yoga

Restoratieve Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij het opzoeken van de stilte in jezelf een doel op zich is en het gaat om de ontspanning van het hele lichaam en geest.

Lees meer

Zet die uitknop eens aan.
- mwah -

Les mogelijkheden

Bij Centrum de Spiegel kun je lessen volgen op de manier die jij wilt. Losse lessen, workshops, korte cursussen of een serie lessen. Jij bepaald. Meld je vandaag nog aan!

Lees meer

Vrijdag Kerst Special: Yoga, mantra en meditatie

De periode rond Kerst is van oorsprong een tijd van bezinning en rust. Even tijd om bij te komen, je te bezinnen, de aandacht naar je hart te laten gaan en nieuwe inspiratie op te doen.

Lees meer

Deugden yoga

Deze bijzondere yogastijl zet je je innerlijke kwaliteiten centraal. Met het ultieme doel om de perfecte balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel.

Lees meer

Vrijdag Special: Yoga, klank en meditatie

De ontspannende werking van klanken nemen je mee op reis. Liggend op een matje, lekker warm en ontspannen wordt je ondergedompeld in de zee van klanken. Lichaam en geest komen tot een diepe rust.


Lees meer
nieuw

Genieten & verstillen

Verlang je er naar om tijd voor je zelf te hebben en even
H E E L E M A A L niks te moeten?
Ik nodig je uit om samen een dag te ont-moeten en te ont-spannen

Yin yoga

Yin yoga gaat over loslaten, diepe ontspanning, stilte en rust. Een Yin les is kalm en sereen.

Lees meer

Ayurvedische yoga massage

Ayurvedische Yoga massage helpt je te ontspannen, vitaliseert je en brengt je zowel fysiek, mentaal als energetisch in balans.

Lees meer

StoelYoga

Stoelyoga de meest laagdrempelige vorm van yoga, met geweldige resultaten. Je doet de oefeningen op en rond de stoel of gebruik je de stoel voor balans.

Lees meer

Vrijdag Special "Herfst en loslaten"

Iedere laatste vrijdag van de maand een speciale yoga les met steeds weer een ander thema en daardoor ook iedere keer weer een andere invulling.

Lees meer

Energetische coaching en supervisie

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Maatregelen omtrent Corona

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig.

Lees meer

Yoga & Balans ( Hatha yoga)

Hatha yoga is de meest lichamelijke vorm van yoga.Tijdens de lessen werk je aan een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen lichaam en geest.

Lees meer
Terp 10 communicatie