“What you seek is seeking you”

Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van de verbinding tussen lichaam en geest. Je lichaam is de basis van waaruit je kunt ontdekken dat het onlosmakelijk verbonden is met de geest. Yoga is leren waarnemen en ervaren.
tip

Stilte wandelingen

Wat je zoekt....ben je zelf
In gesprek in de natuur. Een wandeltocht om op te laden, vol inspiratie, stilte momenten en puur "zijn"

Klank meditatie

De ontspannende werking van klanken nemen je mee op reis. Liggend op een matje, lekker warm en ontspannen wordt je ondergedompeld in de zee van klanken. Lichaam en geest komen tot een diepe rust.


Lees meer

Ayurvedische Yoga massage met kruidenolie

Een bijzondere ervaring en traktatie voor je zelf.

Lees meer

JONG Yoga & Mindfulness

Lieve jij, wat fijn dat je er bent!
Als je op zoek bent naar ontspanning, rust in je hoofd, minder stress, meer zelfvertrouwen en een leuke groep gelijkgestemde leeftijdsgenoten om je heen? Dan ben je op de juiste plek.

Lees meer

Yoga & Balans ( Hatha yoga)

Hatha yoga is de meest lichamelijke vorm van yoga.Tijdens de lessen werk je aan een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen lichaam en geest.

Lees meer

Wees nu stil.........dit is je thuis

Kennismaken met yoga

Een mooie kans om je eerste stappen te zetten op je yogapad.

Lees meer

Spiegelbeeld coaching

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Chakra meditatie

Bij chakra meditatie werken we iedere les met de energie van één chakra. Het is een mooie manier om kennis te maken met je eigen energiesysteem.

Lees meer

Ayurvedische yoga massage

Ayurvedische Yoga massage helpt je te ontspannen, vitaliseert je en brengt je zowel fysiek, mentaal als energetisch in balans.

Lees meer

Yin-Yang yoga

Als je houd van fysieke uitdaging, kracht, ritme, zonnegroeten, dynamiek en zweten, maar ook van
ontspannen, rekken, stilte, meditatie, adem en een kalmerende geest.

Lees meer

Vrije inloop yoga les

Relax & slow down
Yogalessen voor als je nieuwsgierig bent naar wat yoga is, behoefte hebt aan een extra les, ontspannen het weekend in wil, geen tijd hebt om wekelijkse lessen te volgen.

Lees meer

Mindful yoga

In deze yoga les gaat je aandacht naar je ademhaling, lichaam en gedachten. Het is een zachte milde yoga les met meditatie. Een mooie tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaand leven waar we dagelijks mee te maken hebben.

Lees meer
Terp 10 communicatie