Lesrooster

Yoga & balans
Maandag 19.00 - 20.00 uur
Dinsdag 19.30-20.45 Vanaf 4 september
Woensdag 19.00 - 20.00 uur
Woensdag 20.15 - 21.15 uur

Yoga voor beginners en gevorderden. Yoga voor iedereen.
Wekelijks cursus.

meer informatie

Agenda

09-jun

Zomerworkshop peuter muziek en dans

30-jun

Zomer wandeling

07-jul

Natuurwandeling Texel

06-okt

Genieten & verstillen dag

Nieuws

Wandelingen

Wandelingen in stilte bij volle maan, met de seizoenen mee, voor dag en dauw of gewoon overdag. Heerlijk opgaan in de natuur, het geluid van de vogels, de wind in je haren en de zon op je huid of......het licht van de volle maan aanschouwen. Iedere wandeling heeft weer zijn eigen bijzondere belevenissen. Wandelen in stilte geeft rust en ruimte in je hoofd. De yoga oefeningen dragen bij aan de verstilling. Ga je mee op een mooi avontuur?

Genieten & verstillen dag

Tot rust komen en nieuwe energie opdoen op een mooie lokatie in Wier ( Friesland). Een dag lang niks moeten maar gewoon zijn, tijd voor jezelf en even los komen van het drukke dagelijkse bestaan. Een dag lang ontladen en weer nieuwe energie opdoen maar vooral ook genieten & verstillen.

Verslag Genieten & verstillen weekend

"Luister naar de stem van je hart." Klink dat zweverig? So be it. Het is in ieder geval één van de dingen die me is bijgebleven na Genieten & Verstillen, een yoga- en meditatieweekend georganiseerd door Agnes de Vries van Centrum de Spiegel. Even op adem komen op een unieke locatie in Oosterbierum, dichtbij het wad. Een soort van detox voor lichaam (only vegan food!) en geest. Het was een retraite, die voelde als een 'treat'. Je leest er alles over op mijn blog:
http://femkejaarsma.blogspot.nl/2017/10/en-het-is-zo-stil-in-mij.html

Ayurvedische Yoga massage

Sinds kort kunt u heerlijk genieten van een Ayurvedische Yoga massage. Tijdens een Ayurvedische yoga massage lig je op een mat of matras en wordt over gemakkelijk zittende kleding heen gemasseerd. De masseur masseert en strekt je in vloeiende bewegingen. De energiebanen worden met handen, vingers, voeten en soms ellebogen en knieën bewerkt door met het lichaamsgewicht op bepaalde punten druk uit te oefenen. Hierdoor ontstaat er een stroom van energie die de bloedcirculatie verbetert en giftige stoffen uit je lichaam verwijderd. Het evenwicht in het lichaam wordt op die manier hersteld.

Terp 10 communicatie