Lesrooster

Yoga & balans
Dinsdag 19.45 - 21.00 uur

Yoga voor beginners en gevorderden. Yoga voor iedereen.
Wekelijks cursus.

meer informatie

Agenda

15-dec

Kerstmeditatie

13-jan

Stille winter wandeling

27-jan

Winter workshop peutermuziek en dans

12-mrt

Borstkanker-Yoga-Verwen-Retraite

14-apr

Genieten & verstillen dag

20-apr

Workshop Yoga Nidra

Nieuws

Wandelingen

Wandelingen in stilte bij volle maan, met de seizoenen mee, voor dag en dauw of gewoon overdag. Heerlijk opgaan in de natuur, het geluid van de vogels, de wind in je haren en de zon op je huid of......het licht van de volle maan aanschouwen. Iedere wandeling heeft weer zijn eigen bijzondere belevenissen. Wandelen in stilte geeft rust en ruimte in je hoofd. De yoga oefeningen dragen bij aan de verstilling. Ga je mee op een mooi avontuur?

Yoga workshop

Op zondag 12 november as verzorg ik een yoga workshop op de prachtige lokatie "Ievers yn Fryslian" in Oosterwierum. Negen vriendinnen, al 30 jaar lang, verblijven een weekend lang in deze bijzondere vakantie woning. In het nieuwe jaar zal op deze lokatie weer een retraite plaats vinden. Binnenkort hierover meer.
Lijkt het u ook leuk om tijdens uw verblijf in "Ievers yn Fryslan" of in "De Kraak van Van Dam" in Oosterbierum mee te doen aan een yoga of meditatie workshop? Ik denk graag met u mee. In overleg verzorg ik tijdens uw verblijf graag een workshop.
( Foto Therese Rijken fotografie)

Genieten & verstillen dag

Tot rust komen en nieuwe energie opdoen op een mooie lokatie in Wier ( Friesland). Een dag lang niks moeten maar gewoon zijn, tijd voor jezelf en even los komen van het drukke dagelijkse bestaan. Een dag lang ontladen en weer nieuwe energie opdoen maar vooral ook genieten & verstillen.

Verslag Genieten e& verstillen weekend

"Luister naar de stem van je hart." Klink dat zweverig? So be it. Het is in ieder geval één van de dingen die me is bijgebleven na Genieten & Verstillen, een yoga- en meditatieweekend georganiseerd door Agnes de Vries van Centrum de Spiegel. Even op adem komen op een unieke locatie in Oosterbierum, dichtbij het wad. Een soort van detox voor lichaam (only vegan food!) en geest. Het was een retraite, die voelde als een 'treat'. Je leest er alles over op mijn blog:
http://femkejaarsma.blogspot.nl/2017/10/en-het-is-zo-stil-in-mij.html

Terp 10 communicatie