Workshops

Bij Centrum de Spiegel biedt interessante workshops voor mensen die feeling hebben met persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbinding. De workshops staan in dienst van jou, dwz dat je zult merken dat het programma jou volgt ipv andersom. Je ondergaat bijzondere ervaringen, leert jezelf beter kennen en krijgt heldere nieuwe inzichten aangereikt. Hierdoor kun je jouw persoonlijkheid vanuit een juiste afstemming goed uitlijnen in dienst van je ziel. Dat kan op een creatieve manier, door te verstillen, de natuur, zingen, bewegen, yoga en mediteren. Het aanbod is een grote mix van deze elementen. De een vind het prettig om op een creatieve manier te verdiepen en de ander kan zich meer vinden in een stille wandeling.......

Maatregelen omtrent Corona

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig.

Lees meer

Wees nu stil.........dit is je thuis

Vrijdag Kerst Special: Yoga, mantra en meditatie

De periode rond Kerst is van oorsprong een tijd van bezinning en rust. Even tijd om bij te komen, je te bezinnen, de aandacht naar je hart te laten gaan en nieuwe inspiratie op te doen.

Lees meer

Les mogelijkheden

Bij Centrum de Spiegel kun je lessen volgen op de manier die jij wilt. Losse lessen, workshops, korte cursussen of een serie lessen. Jij bepaald. Meld je vandaag nog aan!

Lees meer
nieuw

Genieten & verstillen

Verlang je er naar om tijd voor je zelf te hebben en even
H E E L E M A A L niks te moeten?
Ik nodig je uit om samen een dag te ont-moeten en te ont-spannen

Vrijdag Special: Yoga, klank en meditatie

De ontspannende werking van klanken nemen je mee op reis. Liggend op een matje, lekker warm en ontspannen wordt je ondergedompeld in de zee van klanken. Lichaam en geest komen tot een diepe rust.


Lees meer

Energetische coaching en supervisie

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Vrijdag Special "Herfst en loslaten"

Iedere laatste vrijdag van de maand een speciale yoga les met steeds weer een ander thema en daardoor ook iedere keer weer een andere invulling.

Lees meer
Terp 10 communicatie