Workshops

Op zoek naar verrassende, originele maar vooral ook leuke workshops?
Dan ben je hier op de juiste plek! Centrum de Spiegel biedt interessante workshops gekoppeld aan heel veel plezier en geschikt voor diverse leeftijden en doelen. Naast de grote diversiteit is er geregeld een nieuw aanbod van workshops waardoor er vast en zeker iets voor jou bij zit.

Spiegelbeeld coaching

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

peutermuziek en dans

Peutermuziek en dans is een vrolijke actieve muziek- en dans workshop voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. De workshop is een bonte verzameling van zingen, dansen, materialen en muziekinstrumentjes.

Lees meer

Je kunt zoveel leren van de natuur. Van elke bloem, van elk dier, maar je moet wel even stil staan om te kijken en te luisteren.
- Eckhart Tolle -

Yoga voor twee

Yoga voor twee ofwel partner yoga is ook een manier om yoga te beoefenen maar bovendien ook heel leuk.

Lees meer

Ayurvedische Yoga massage met kruidenolie

Een bijzondere ervaring en traktatie voor je zelf.

Lees meer

Volle maan wandeling

Wandelen door Het Noarderleech is altijd een bijzondere belevenis, maar een wandeling bij volle maan is een onvergetelijke en mysterieuze ervaring.

Lees meer

Yoga Nidra

Yoga Nidra is ontspanning die veel dieper gaat dan slaap. Je ontspant niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Dat geeft energie en maakt dat je beter slaapt.

Lees meer

Genieten & verstillen dag

Genieten en verstillen is voedend, ontspannend en helend, maar vooral ook verslavend. Op deze dag trekken we ons zelfs terug uit de dagelijkse gang van zaken en staan we heel bewust stil bij onszelf. Zelfs niets doet, maar gewoon ZIJN

Lees meer

Stille Lentewandeling

De combinatie Yoga en Wandelen in stilte geeft rust en ruimte in je hoofd, werkt helend en brengt je in contact met je lichaam en een dieper deel van jezelf.

Lees meer

Vrije inloop yoga les

Relax & slow down
Yogalessen voor als je nieuwsgierig bent naar wat yoga is, behoefte hebt aan een extra les, ontspannen het weekend in wil, geen tijd hebt om wekelijkse lessen te volgen.

Lees meer

Je kunt overal daar zijn, maar hier ben je hier
- Mwah -

Klank meditatie

De ontspannende werking van klanken nemen je mee op reis. Liggend op een matje, lekker warm en ontspannen wordt je ondergedompeld in de zee van klanken. Lichaam en geest komen tot een diepe rust.


Lees meer

Mantra Meditatie

Bij mediteren gaat het om herontdekken van de stilte in je zelf, stilte die er van nature al is. Meditatie is je geest thuisbrengen, een combinatie van lichamelijke ontspanning en geestelijke allertheid. Je gaat van doen naar zijn, en van denken naar voelen.

Lees meer
Terp 10 communicatie