Workshops

Bij Centrum de Spiegel biedt interessante workshops voor mensen die feeling hebben met persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbinding. De workshops staan in dienst van jou, dwz dat je zult merken dat het programma jou volgt ipv andersom. Je ondergaat bijzondere ervaringen, leert jezelf beter kennen en krijgt heldere nieuwe inzichten aangereikt. Hierdoor kun je jouw persoonlijkheid vanuit een juiste afstemming goed uitlijnen in dienst van je ziel. Dat kan op een creatieve manier, door te verstillen, de natuur, zingen, bewegen, yoga en mediteren. Het aanbod is een grote mix van deze elementen. De een vind het prettig om op een creatieve manier te verdiepen en de ander kan zich meer vinden in een stille wandeling.......

Zet die uitknop eens aan.
- mwah -

Yin yoga & Yoga Nidra

Yoga Nidra is ontspanning die veel dieper gaat dan slaap. Je ontspant niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Dat geeft energie en maakt dat je beter slaapt.

Lees meer

Ayurvedisch yoga weekend

Ayurvedische yoga is een mooie yogavorm waarbij de persoonlijke afstemming het uitgangspunt is. Ayurvedische yoga is gebaseerd op de Ayurveda, de eeuwenoude Indiase geneeskunde en is een holistische aanpak die uitgaat van de "hele mens"

Lees meer

Mantra dans en Meditatie

Bij mediteren gaat het om herontdekken van de stilte in je zelf, stilte die er van nature al is. Meditatie is je geest thuisbrengen, een combinatie van lichamelijke ontspanning en geestelijke allertheid. Je gaat van doen naar zijn, en van denken naar voelen.

Lees meer

"Maak je persoonlijke samenstelling"

Tijdens deze workshop maak je je eigen persoonlijke compositie van oliƫn.

Lees meer

Energetische coaching en supervisie

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Maatregelen omtrent Corona

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig.

Lees meer

Proefles

Bij Centrum de Spiegel ben je altijd welkom om een proefles te komen volgen. Meld je vandaag nog aan!

Lees meer

We zijn zo graag in de vrije natuur, omdat deze geen mening over ons heeft
- Friedrich Nietsche -

Kerstmeditatie

De periode rond Kerst is van oorsprong een tijd van bezinning en rust. Even tijd om bij te komen, je te bezinnen, de aandacht naar je hart te laten gaan en nieuwe inspiratie op te doen.

Lees meer

Workshop Deugden yoga

Een mooie verdiepende yoga vorm waarbij jouw kwaliteiten centraal staan.

Lees meer

Klankreis

De ontspannende werking van klanken nemen je mee op reis. Liggend op een matje, lekker warm en ontspannen wordt je ondergedompeld in de zee van klanken. Lichaam en geest komen tot een diepe rust.


Lees meer
Terp 10 communicatie