Workshops

Op zoek naar verrassenden, originele maar vooral ook leuke workshops?
Dan ben je hier op de juiste plek! Centrum de Spiegel biedt interessante workshops gekoppeld aan heel veel plezier en geschikt voor diverse leeftijden en doelen. Naast de grote diversiteit is er geregeld een nieuw aanbod van workshops waardoor er vast en zeker iets voor jou bij staat.

Wees nu stil.........dit is je thuis

Je kunt overal daar zijn, maar hier ben je hier
- Mwah -

Dauwwandeling

Vroeg uit de veren met de dauw nog op het gras, de stilte en rust die vroeg in de ochtend te beleven zijn, de zon die langzaam op komt en dieren die net zijn ontwaakt.

Lees meer

Stille winterwandeling

In de wintertijd van bovengrondse rust is het tijd voor wat er onder de grond gebeurt. Tijd om te slapen, te bezinnen, in jezelf te keren, te dromen. Dromen over een nieuwe fase die komen gaat.

Lees meer

Winterworkshop peutermuziek en dans

Peutermuziek en dans is een vrolijke actieve muziek- en dans workshop voor kinderen van 1,5 tot 4,5 jaar. De workshop is een bonte verzameling van zingen, dansen, materialen en muziekinstrumentjes.

Lees meer

Volle maan wandeling

Wandelen door Het Noarderleech is altijd een bijzondere belevenis, maar een wandeling bij volle maan is een onvergetelijke en mysterieuze ervaring.

Lees meer

Genieten & verstillen dag

Genieten en verstillen is voedend, ontspannend en helend, maar vooral ook verslavend. Op deze dag trekken we ons zelfs terug uit de dagelijkse gang van zaken en staan we heel bewust stil bij onszelf. Zelfs niets doet, maar gewoon ZIJN

Lees meer

Vier seizoenen wandelcyclus

Wat laat je los en wat ga je oogsten komende herfst?
Waarover ga je je bezinnen in de winter?
Welke nieuwe plannen ga je maken in de lente?
Wat laat je in de zomer volop groeien en bloeien?Lees meer

Kerstmeditatie

De periode rond Kerst is van oorsprong een tijd van bezinning en rust. Even tijd om bij te komen, je te bezinnen, de aandacht naar je hart te laten gaan en nieuwe inspiratie op te doen.

Lees meer
Terp 10 communicatie