Workshops

Op zoek naar verrassende, originele maar vooral ook leuke workshops?
Dan ben je hier op de juiste plek! Centrum de Spiegel biedt interessante workshops gekoppeld aan heel veel plezier en geschikt voor diverse leeftijden en doelen. Naast de grote diversiteit is er geregeld een nieuw aanbod van workshops waardoor er vast en zeker iets voor jou bij zit.

Je kunt overal daar zijn, maar hier ben je hier
- Mwah -

Stille Lentewandeling

De combinatie Yoga en Wandelen in stilte geeft rust en ruimte in je hoofd, werkt helend en brengt je in contact met je lichaam en een dieper deel van jezelf.

Lees meer

Mantra Meditatie

Bij mediteren gaat het om herontdekken van de stilte in je zelf, stilte die er van nature al is. Meditatie is je geest thuisbrengen, een combinatie van lichamelijke ontspanning en geestelijke allertheid. Je gaat van doen naar zijn, en van denken naar voelen.

Lees meer

Volle maan wandeling

Wandelen door Het Noarderleech is altijd een bijzondere belevenis, maar een wandeling bij volle maan is een onvergetelijke en mysterieuze ervaring.

Lees meer

peutermuziek en dans

Peutermuziek en dans is een vrolijke actieve muziek- en dans workshop voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. De workshop is een bonte verzameling van zingen, dansen, materialen en muziekinstrumentjes.

Lees meer

Ayurvedische Yoga massage met kruidenolie

Een bijzondere ervaring en traktatie voor je zelf.

Lees meer
tip

Ayurvedische yoga massage met kruidenolie

Een moment voor je zelf om diep te ontspannen.

Spiegelbeeld coaching

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Yoga Nidra

Yoga Nidra is ontspanning die veel dieper gaat dan slaap. Je ontspant niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Dat geeft energie en maakt dat je beter slaapt.

Lees meer

Dans je mooi

"Als je danst lacht je hart en zingt je ziel"

Lees meer
Terp 10 communicatie