“What you seek is seeking you”

Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van de verbinding tussen lichaam en geest. Je lichaam is de basis van waaruit je kunt ontdekken dat het onlosmakelijk verbonden is met de geest. Yoga is leren waarnemen en ervaren.

Yoga en spiritualiteit 2

Wie ben jij in essentie en hoe ga je leven naar jouw potentieel?

Lees meer

Zet die uitknop eens aan.
- mwah -

Deugden yoga

Deze bijzondere yogastijl zet je je innerlijke kwaliteiten centraal. Met het ultieme doel om de perfecte balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel.

Lees meer

Yoga en spiritualiteit 1

Yoga is een holistische sleutel tot een gelukkig leven. Met technieken die lichaam, geest en adem verenigen, brengt yoga ons in contact met het diepste van ons wezen - het spirituele aspect in ons leven

Lees meer

Energetische coaching en supervisie

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Yoga en Balans

Met technieken die lichaam, geest en adem verenigen, brengt yoga ons in contact met het diepste van je wezen: jeZelf

Lees meer

Ayurvedische yoga massage

Ayurvedische Yoga massage helpt je te ontspannen, vitaliseert je en brengt je zowel fysiek, mentaal als energetisch in balans.

Lees meer

Zomeryoga

Wekelijks inspirerende yoga lessen in de maanden juli tot september op de dinsdag 9.30/13.30/20.00Lees meer

Maatregelen omtrent Corona

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig.

Lees meer

Vrijdag Special "Herfst en loslaten"

Iedere laatste vrijdag van de maand een speciale yoga les met steeds weer een ander thema en daardoor ook iedere keer weer een andere invulling.

Lees meer

We zijn zo graag in de vrije natuur, omdat deze geen mening over ons heeft
- Friedrich Nietsche -

Buiten Yoga

Yoga in de buitenlucht is altijd weer een bijzondere belevenis, maar yogfa op Het Noarderleech is een onvergetelijke en mysterieuze ervaring.

Lees meer

Les mogelijkheden

Bij Centrum de Spiegel kun je lessen volgen op de manier die jij wilt. Losse lessen, workshops, korte cursussen of een serie lessen. Jij bepaald. Meld je vandaag nog aan!

Lees meer
Terp 10 communicatie