“What you seek is seeking you”

Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van de verbinding tussen lichaam en geest. Je lichaam is de basis van waaruit je kunt ontdekken dat het onlosmakelijk verbonden is met de geest. Yoga is leren waarnemen en ervaren.

Je kunt zoveel leren van de natuur. Van elke bloem, van elk dier, maar je moet wel even stil staan om te kijken en te luisteren.
- Eckhart Tolle -

Maatregelen omtrent Corona

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig.

Lees meer

Hatha Yin yoga

Houd je van rust maar ook van actief zijn? Deze yogavorm biedt jou waar jij behoefte aan hebt.

Lees meer

Hypnotherapie en Regressie

Hypnose is een natuurlijk proces waarmee je verandering bij jezelf gaat realiseren. In hypnose verlaagt je brein activiteit waardoor je kritische mind tot rust kan komen. Je komt dan in een verhoogde staat van bewustzijn. Een staat van hogere concentratie en alertheid.

Lees meer

Energetische coaching en supervisie

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Innerlijk kind therapie

Werken aan een liefdevolle relatie met je innerlijk kind.

Lees meer
nieuw

Hypnotherapie en regressie

 Jij bent het waard om je gelukkig te voelen !Werk maken van je probleem, is de eerste stap naar jezelf gelukkig voelen. Laat al je overtollige bagage bij mij achter, zodat jij weer met een lege koffer op pad kunt gaan

Yin yoga

Yin yoga gaat over loslaten, diepe ontspanning, stilte en rust. Een Yin les is kalm en sereen.

Lees meer

Yoga en Balans

Met technieken die lichaam, geest en adem verenigen, brengt yoga ons in contact met het diepste van je wezen: jeZelf

Lees meer
Terp 10 communicatie