Wat je zoekt.....dat ben jezelf

Sta eens stil en gun jezelf de rust. Laat even alles los en zie dat het mooiste, meest waardevolle bezit verscholen ligt in jezelf.

Yin-Yang yoga

Als je houd van fysieke uitdaging, kracht, ritme, zonnegroeten, dynamiek en zweten, maar ook van
ontspannen, rekken, stilte, meditatie, adem en een kalmerende geest.

Lees meer

Genieten & verstillen dag

Genieten & verstillen is voedend, ontspannend en helend, maar vooral ook verslavend. Op deze dag trekken we ons even terug uit de dagelijkse gang van zaken en staan we eens heel bewust stil bij ons zelf. Even niks doen, maar gewoon ZIJN

Lees meer

Stille winterwandeling

In de wintertijd van bovengrondse rust is het tijd voor wat er onder de grond gebeurt. Tijd om te slapen, te bezinnen, in jezelf te keren, te dromen. Dromen over een nieuwe fase die komen gaat.

Lees meer

Wees nu stil.........dit is je thuis

Stilte wandeling individueel

Wat je zoekt.....dat ben jezelf.
Samen wandelen in stilte geeft je, door het rustige tempo en het aandachtig lopen, de gelegenheid om op te laden en dieper te ontspannen.

Lees meer

Yoga & balans

Bij de lessen Yoga & balans beoefenen we de meest lichamelijke vorm van yoga: Hatha-yoga. Tijdens de lessen werk je aan een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen lichaam en geest.

Lees meer

Yoga workshop blote voeten wandeling

Ik nodig je graag uit voor deze bijzondere Yogaworkshop Blote voeten wandeling.
We combineren deze wandeling met yogaoefeningen voor de voeten, een voetmassage en een kleimasker voor je voeten. Kortom, een heerlijke middag voor jezelf en voor je voeten!

Lees meer

Spiegelbeeld coaching

Soms is het bewandelen van ons levenspad een ware uitdaging. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt op je weg en je helpt bij het kiezen van de juiste richting.

Lees meer

Yoga en Meditatie weekend

Tot rust komen en nieuwe energie opdoen
op een unieke plek in Friesland


Ga je mee op avontuur met jezelf?

Lees meer

Volle maan wandeling

Wandelen door Het Noarderleech is altijd een bijzondere belevenis, maar een wandeling bij volle maan is een onvergetelijke en mysterieuze ervaring.

Lees meer

Yoga Nidra

Yoga Nidra is ontspanning die veel dieper gaat dan slaap. Je ontspant niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Dat geeft energie en maakt dat je beter slaapt.

Lees meer

Stille herfst wandeling

Wat laat je los en wat ga je oogsten komende herfst?
De herfst is de tijd van het loslaten, van het oogsten, naar binnen keren en terug kijken op wat je hebt gedaan de afgelopen tijd.

Lees meer
tip

Spiegelbeeld coaching

Begeleiding voor jou.
Of het nu gaat over Levensvragen, fysieke klachten, disbalans in je leven, spanningsklachten of andere mentale onrust.

Terp 10 communicatie